Røiseland

31-åringen skjøt 20 av 20 treff og viste at hun er i toppform før OL i. Olsbu Røiseland skjøt en strålende førsteserie og hadde en ledelse på 369 sekunder til Hanna Öberg.


Alida Rudjord Roiseland Em Barbs Em Br Rustfritt Stal Og Emalje Br Halssmykke Hand Painted Jewelry Artisan Jewelry Polymer Clay Jewelry

Ingrid Landmark Tandrevold skjøt 19 treff men hadde litt for dårlig fart i sporet til å hevde seg helt i toppen.

. Røiseland viste prov på kjempeform før OL. Marte Olsbu Røiseland født 7. Hun gikk et nærmest knirkefritt løp med fire fulle hus og raskt tempo i løypa.

Det var mer enn. Du aner ikke sier Marte Olsbu Røiseland til Discovery. Å få ned den siste blinken er den beste følelsen noen sinne.

Ingen gikk raskere på de 75 kilometerne. Nyhetsbyrået TT skriver at lagledelsen i svensk langrenn frarådet løperne å trene og at de i stedet anbefalte alternativ. 28 på normaldistansen i Östersund.

VGs beregninger viser at Olsbu Røiseland allerede har rundet én million kroner med god margin bare i premiepenger. Den effektive temperaturen var ifølge flere kilder på 30 minusgrader. En seier betales nå med 15000 euro rundt 150000 norske kroner av.

På andre liggende skyting ble. 567k Followers 501 Following 338 Posts - See Instagram photos and videos from Marte Olsbu Røiseland marteolsburoiseland. Marte Olsbu Røiseland tok sesongens sjette seier etter å ha vært helt suveren på jaktstarten i Ruhpolding.

Jeg var så nervøs før løpet - mer enn normalt. Med nest raskeste langrennstid holdt hun unna for utfordrerne. Hun har vunnet elleve VM-gull to individuelt og ni på stafett samt tre bronse fra VM og to OL-gull to OL-sølv og én OL-bronse.

Desember 1990 er en norsk skiskytter fra Froland som debuterte i verdenscupen i skiskyting sesongen 201213 da hun ble nr. Jeg er så glad - uansett resultat. De norske skiskytterstjernene Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland var blant dem som testet ut fasilitetene på arenaen selv om det var 19 minusgrader og blåste friskt mandag.

Marte Olsbu Røiseland med startnummer én i dag fikk en bom på første skyting og en på det siste skuddet. Jeg hadde så lyst til å få til et sykt bra løp og det klarte jeg. Røiseland var feilfri på standplass og hadde ekstrem fart i sporet.


22 Feb 2020 Marte Olsbu Roiseland Brings Women S Relay Gold To Norway Biathlon Oakley Sunglasses Women


Alida Rudjord Roiseland Jordbaerstedetrustfritt Stal Og Emalje Metalwork Jewelry Urban Jewelry Art Jewelry Contemporary


Pin Pa Women Of Sports


March 8 2019 Marte Olsbu Roiseland Tiril Eckhoff Johannes Thingnes Bo And Vetle Sjastad Christiansen Embrace Biathlon Sports Photograph World Championship


Fullt Hus Lue Og Votter Ull Strikk Strikke


Alida Rudjor Roiseland Artistic Jewelry Artisan Jewelry Jewelry Art


Marte Olsbu Og Kjaeresten Poserer Med Hver Sin Vinnergenser Vinnergenseren Til Marte Er I Gull Og Vinnergenseren Til Sverre Er I Solv St Kjaereste Poser Vinner


Martes Sommergenser Strikking Hekling Sommer


Alida Rudjord Enamel Jewelry Jewelry Design Jewelry

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel